PITCHEN & PRESENTEREN
Voor teams

De eerste training die teams in 4 uur effectiever leert pitchen en presenteren.

 
 
 
training2.jpg
 

Pitch- en presentatietraining
voor teams

  • Trainen met de belangrijke onderwerpen voor jouw organisatie.
  • Vergroot de impact team intern en extern.
  • Ervaar wat spreken voor een groep met je doet.
  • Leren je lichaam en stem adequaat te gebruiken.
  • Ondersteuning ná de training via digitaal logboek.
  • Desgewenst: presenteren in levensechte VR-omgeving.

 
 

Pitchen op maat

Teams vormen steeds vaker een 'organisatie binnen een organisatie'. De teamleden moeten in staat zijn het team adequaat te presenteren, intern en extern. Goed leren pitchen en presenteren is een kwestie van oefenen met feiten en verhalen uit de organisatie (de zogenaamde kernboodschappen), veel oefenen met presenteren in verschillende scenario’s (op het podium, voor een microfoon of camera) en als team van elkaar weten van elkaar waar ieders kracht en valkuil zit.

Het creëren van heldere boodschape en de rust om te oefenen kan een uitdaging zijn. Het is immers niet eenvoudig tijd te vinden tussen alle afspraken door. Met deze pitch- en presentatietraining voor teams creëren we de situatie en de context waarin (multidisciplinaire) teams samen hun presentatievaardigheden snel kunnen verbeteren op consistentie en casuïstiek.

 
cameraklein.jpg

 

Leren pitchen met een goed verhaal

In de training voor teams leren we groepen op een effectieve manier de presentatie van het team, en de pitch van teamleden individueel, te vergroten. Daarbij oefenen we met pitches in herkenbare situaties, en maken we desgewenst actief gebruik van de laatste technologie die beschikbaar is op de markt om de ervaring levensecht te maken. Door in korte tijd intensief te oefenen, krijgen deelnemers niet alleen meer zelfvertrouwen in het doen van pitches en geven van presentaties, maar worden de communicatieve vaardigheden van het team, via interne profilering, als geheel ook sterker.

Onze Teamtraining biedt teams een 4 uur durende presentatie- en presentatie-training, waarbij we werken met vooraf afgestemde casussen of voorbeelden.

 

 

Praktische informatie

Onze pitch- en presentatietrainingen voor teams vinden op locatie plaats of in onze prettige studio in Amsterdam. Een dergelijke training duurt een halve of hele dag.

We hanteren een deelnemerslimiet van 8 personen om de kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen.

Liever eerst alleen een training bijwonen? Dan past onze crash course (op inloop) of individuele training voor leadership wellicht beter bij je.

 
 

  • Duur: 4 of 8 uur.
  • Groepen: tot 8 personen.
  • Prijs: vanaf 495 euro p.p.

 
 

Over ons

ImmersiveSpeaking is een full-service trainingsbureau van  oud-journalisten, acteurs en communicatiespecialisten. Samen met experts van de grootste VR-community van Europa, XR Base, hebben zij hun expertise gebundeld om individuen, teams en directies van bedrijven effectiever te leren presenteren.

ImmersiveSpeaking is naar een idee van Vries Strookman. Vries traint al 15 jaar individuen en teams binnen bedrijven en organisaties - in tal van sectoren. Als oud-verslaggever en communicatieadviseur heeft hij honderden professionals begeleidt in de aanloop naar belangrijke podiumpresentaties en media-interviews.

 

Meer informatie?

telefoon
020-2441978

e-mail
studio@immersivespeaking.nl

bezoekadres
Kattenburgerstraat 7
Amsterdam, Noord-Holland, 1018JA

map.jpg